Dimnjena vesalica

Cevapi na kajmaku:

Ja sam taj sto je rekao, pa su me ispravili da ipak radi. Jbm li ga, ja sam poslednji put bio letos i nije ga bilo siguran sam (sto me je razocaralo, jer iako je mojoj zeni svrha odlaska u Usce/Delta City kupovina, meni je svrha klopa kod kosookih). Nakon toga smo isli 2-3 puta i uvek u D.City na moje insistiranje, jer tamo radi azijanerski restoran, tako da nisam ni imao pojma da "ponovo radi bioskop" i u Uscu. Sledeci put idemo u Usce da proverim to... :mig:methane.master napisao:Ne mogu da nađem u kojoj temi je neko pre par nedelja rekao da je zatvoren kineski restoran u Ušću. Ako je to onaj pored Meka koji se zove "Dva štapića" radi uobičajeno. Kakav je ne znam.
E za DeltaCity ne znam, nisam se nikad peo gore gde su restorani. Ovi kinezi su u Ušću i to ne bih ni obratio pažnju da se nisam setio poruke sa foruma.Texonja napisao: Ja sam taj sto je rekao, pa su me ispravili da ipak radi. Jbm li ga, ja sam poslednji put bio letos i nije ga bilo siguran sam (sto me je razocaralo, jer iako je mojoj zeni svrha odlaska u Usce/Delta City kupovina, meni je svrha klopa kod kosookih). Nakon toga smo isli 2-3 puta i uvek u D.City na moje insistiranje, jer tamo radi azijanerski restoran, tako da nisam ni imao pojma da "ponovo radi bioskop" i u Uscu. Sledeci put idemo u Usce da proverim to... :mig:
Zar oni još postoje? Jesu li još uvek u Vlajkovićevoj?bane valjevo napisao:Luda kuća je vrh što se tiče Kineza...
Ma opusteno pricamo, naravno da niko nikog ne napada. Napadanje je za drugu temu (sve mi diraj, ali Wagena mi ne dirajpedja napisao:Svako radi kako mu volja. Ne napadam druge, vec mi licno nije jasno, a svako ce prema svom afinitetu![]()