Granicni prelazi?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Granicni prelazi?
Ja sam pre par nedelja cekao Slo-At, ali ne pregledaju klasicno pasose, bar onda nisu, slicno kao AT-DE. E sad, zato sto je bila guzva na granici navigacija me sprovela na alternativni put i tamo nema bas nikakve kontrole.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Pod "rupetinom" smatram taj užasni, prljavi, zadimljeni, klaustrofobični, odvratni tunel star milion godina sa saobraćajem koji mi ide u susret. Takve budalaštine uvek zaobilazim u širokom luku. Jeste, uštedi se i na putarinama, ali se i uštedi se na čekanju na jednom graničnom prelazu više. Od M do BG je tim pravcem sat vremena brže samo i isključivo ako se ide van sezone i još sredinom nedelje. U svakoj drugoj kombinaciji je taj pravac velelepna glupost, a Karavanke daleko najkritičnija tačka.ftj napisao: 16 Jul 2018, 18:16 Od minhena do bga je bar sat vremena brze preko karavanki a zaista ne znam o kakvoj se rupetini prica. Ok, ustedi se na putarinama, shvatam da je to najveci motivator, al je i kilometraza veca.
Kad idem iz M u KG preko Beča/Budimpešte prva granica/kontrola/kolona/čekanje na koje naidjem je ona na HU/SRB, a i tu je izbor alternativa značajno veći nego kad se nailazi iz HR na Batrovce. Taman da se preko HR/SLO dotle i uspe biti brži sat vremena u odnosu na Beč/Budimpešta, najkasnije na putarini u HR i granici sa SRB se prdne u čabar i uživa u koloni sa turcima i ostalim šiptarima.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Cekanje na Hu granici je u proseku neuporedivo vece nego na batrovcima, u popularnim terminima alternativa je šid, isto kao što i na mađarskoj imaš alternativu.
Očigledno imaš neku averziju al tunel nit je prljav nit zadimljen niti bilo šta slično a prošao sam ga dovoljno puta da bih to tvrdio.
Očigledno imaš neku averziju al tunel nit je prljav nit zadimljen niti bilo šta slično a prošao sam ga dovoljno puta da bih to tvrdio.
Nasi prijatelji Hrvati iz Slavonije uvek idu preko HU, 80 km duzi put, ali brze se stigne i putarina....
Znaci 80 km duze i jos ne koriste autoput kroz HR a brze stignu. Da ispadne jeftinije to verujem, autoput em kosta, em auto vise trosi al kako stignu brze? Ili i oni dolaze samo na pravoslavni bozic a ne znaju da i batrovci imaju alternativu?
Sutra(za 20-30 god) kad se izgradi autoput do cg, ljudi ce tako pricati da se brze stize ibarskom jer ce preracunavati potrosene pare u vreme.
Sutra(za 20-30 god) kad se izgradi autoput do cg, ljudi ce tako pricati da se brze stize ibarskom jer ce preracunavati potrosene pare u vreme.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Možeš brzo doći, ja idem nekada tom rutom za Bosnu. Od Budimpešte ideš ka Pečuju i sve je AP. Od Pečuja do Osijeka nema autoputa, ali od Osijeka opet izađeš na AP i ideš dalje. Računaj da na Udvaru obično nisu neke gužve, tako da se ne gubi mnogo vremena.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Brze je zbog guzvi na granicama i naplatnim, kako su mi rekli.
Pricamo o sezoni, ne o putu nasred skolske godine radnim danom.
Pricamo o sezoni, ne o putu nasred skolske godine radnim danom.
Da li misliš na vikend 28/29.7.? Imamo neke rezervacije za IT, a ne ide mi se po gužvama.kragujevac napisao: 14 Jul 2018, 13:53 Čekaj da vidiš za dve nedelje kad u Bayernu i Baden Wuertenbergu istovremeno počne raspust, a još par zemalja u EU takodje krene na odmor, to će tek da bude loodilo.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nema guzve na granicama. Sad sam kod Gr granice, mislim da nema zastoja. Pauziram par min u Flamingu.
Zajebavao me MK pandur za ovlascenje. Tj trazio mi pare... Sve je na kraju proslo, kao ajde, al mora ti odac dati ovlascenje jer je njegov auto..
Ja mu rekao da ga zove ako zeli
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zajebavao me MK pandur za ovlascenje. Tj trazio mi pare... Sve je na kraju proslo, kao ajde, al mora ti odac dati ovlascenje jer je njegov auto..

Brzine idu u H-a !!!

- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Na nekoj FB grupi sam video da na Evzoniju nema struje vec par sati
Volvo XC90 II D4
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Mislim na taj vikend.Heinz napisao: 17 Jul 2018, 12:24 Da li misliš na vikend 28/29.7.? Imamo neke rezervacije za IT, a ne ide mi se po gužvama.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Koji Internet koristis?Day Walker napisao: 17 Jul 2018, 14:06 Nema guzve na granicama. Sad sam kod Gr granice, mislim da nema zastoja. Pauziram par min u Flamingu.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
mom tati tražili ovlašćenje na granici sa CG. Corsa bila na moje ime.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Meni su trazili na Djali sa nase strane za drugarov auto.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Meni na Horgošu za drugarov auto ništa, Slo/Hr isto nikad ništa. Jedino na granici sa Kosovom Šiptari tražili za službeni auto.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk