mr.Big napisao:Ne odnosi se...A možda sam upotrebio i pogrešanu reč, možda je trebalo neupućenost ili neosnovano omalovažavanje, tako nešto, procenitesebekkg napisao:...ovde imas dosta lelemuda koji rade na divljaka, i ojade par likova, uzmu im i to ne neku veliku kintu, mape klonirane...
opusti se big. ne mozes tako pristupati necemu vaznom kao sto je chipovanje motora! jer iako je 1.9tdi veoma poznat motor, dynom se ispituje trenutno stanje, ili ti izakanost motora. tako da bez dyna ne mozes znati da li ce tvoj motor izdrzati istu mapu, odredjeno vreme na isti nacin, kao i neki koji je u mnogo boljem stanju. zato nemoj ti da pricas pljuvanje ili sta. to je ozbiljan pozao, a ne menjanje sijalica pa vidis da li ces staviti night braker ili fabricke sijalice. to sto ti mislis da je za tebe auto malo vredan od tih 4000ke, to je tvoja stvar, ali treba biti profesionalan u necemu, a ne fazon, MA STA ME BRIGA, NEK TERA KOL'KO MOZE.
svi postovi su pisani iz iskustava drugara mojih sa kojima sam bio kod ljudi u pozegi!, tako da nije rekla kazala.
pozdrav