Zakon je glup, kao mnogo zakona u SLO, a to što ti to vidiš drukčije i misliš da je SLO zakon ( u neku ruku i jeste, ali za takve koji ne radite u privredi ) je več priča za drugu temu. ZIMSKA OPREMA JE U SLO OBAVEZNA OD 15.11, ŠTA U SRBIJI NIJE SLUČAJ, NEGO JE U SRBIJI OBAVEZNA KAD JE "ZIMA", ZNAČI NE TREBA TI NI MUTENJE SA LANCIMA, GUMAMA I NIŠTA PA MAGAR BIO 15 JANUAR, AKO NEMA SNEGA NE TREBA ZIMSKE OPREME, I ŠTA JE TU SAD FLEKSIBILNO U SLO GDE TI TO SVE TREBA OD 15.11?????? I ŠTA JE TO DRUGO NEGO DA JE U SRBIJI BOLJI ZAKON A KAKO TEŠKO BILO NEKOM TO DA PRIZNA123456 napisao: 11 Nov 2018, 14:10 Nisam odavno vido da je neko toliko tvrdoglav, čak i kada mu drugi oko njega sugerisu i crtaju.
Napisao si, da je koriscenje zimskih guma u Slo vezano za datum, sto nema veze sa istinom. Ne tumačim ja pogrešno tvoje pisanje, nego ti sam pogrešno tumačiš samoga sebe,
Napisao si: Opet ja, zimske gume su u trenutnim uslovima potpuno nepotrebne, da ne kažem opasne. Kad bude prognoza za neki sneg po nizinama stavljajte zimske gume. Vi bar tu imate pametan zakon, a ne kao kod nas, gde je obaveza na datuma, pa makar bilo i plud 30 napolju Ja sam se nadovezao, da i u Slo zakon dozvoljava upotrebu letnjih guma zimi i da te niko ne vezuje ni za koji datum da montiras zimske gume na 30+.
Ja tumačim onako kako si ti napisao a ti ocigledno svoju ispalu hoces da nametnes drugima, da nisi tako mislio i da protumačimo drugačije.
Sta je problem, reci, zajebo sam se i gotovo, a ne da tu radis neke psiho analize i sam sebe jos više zakopavas.
Uzgred, zakon nije uopste glup i vrlo je praktičan i fleksibilan.
A sad završi jednom sa citiranjem, znam ja šta sam rekao i šta sam napisao i šta sam mislio, več sam ti nacrtao, a ako ne kapiraš ja ti ne mogu pomoči.
Izvinjavam se svima na smaranju i caps lock, ali ovaj je ili glup, šta nije, ili podjebava, a verujem ili barem se nadam da je to drugo