Biciklizam
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Biciklizam
Auh. Gadno. Dragi mi je da si dobro. Najgore su te iznenadne situacije gde ni nemaš neku mogućnost reakcije.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Samo da si dobro
.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nemam "goriva" za do NS i nazad, ali ispratiću ih donekle.

- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Svaka čast!
Imam neki osećaj da će ovo ispasti bolje od 5. oktobra, kada sam sa svojih 18 god naivno verovao u prave promene.
Imam neki osećaj da će ovo ispasti bolje od 5. oktobra, kada sam sa svojih 18 god naivno verovao u prave promene.
Tu je bitno samo da neko od ovih krndelja ne preotme proteste.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Moram da kažem da si me izuzetno prijatno iznenadio kada sam te video u koloni i hvala što si svratio da se javiš. Imam i sliku da postavim, ali prvo da mi daš dozvolu

Voleo bih da si u pravu, ali, jako sam skeptičan, jer bi u ovom slučaju gubitak vlasti značio ne samo gubitak već realizovane i one buduće protipravne imovinske koristi, već i masovnu robiju za dobar deo njih za ono što je do sada opljačkano. Suviše su tu veliki ulozi ovaj put za njih. I boriće se oni i rukama i nogama da ne izgube vlast, slobodu i pokradeno.123456 napisao: 31 Jan 2025, 10:22 Svaka čast!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Naravno, kačiivancho napisao: 31 Jan 2025, 12:00 Moram da kažem da si me izuzetno prijatno iznenadio kada sam te video u koloni i hvala što si svratio da se javiš. Imam i sliku da postavim, ali prvo da mi daš dozvolu![]()

Eto s tobom sam progovorio, i kad je jednan deda u centru Zemuna viknuo "Gle, i ovaj je student!" njemu sam odgovorio "Podrška!"

Presporo se vozilo, prosek je bio 10-12kmh, a vrlo često se išlo ispod toga. Tako da sam se za tih 40km potrošio kao da sam vozio 20km, ali su zato ruke i zadnjica kao da sam vozio 60-70km. Ali lep doživljaj, dosta pozitivne energije kad se prolazi kroz naseljena mesta i ljudi pozdravljaju.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:

Svaka čast!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
I tako, stigoše biciklisti danas iz BG-a za Novi Sad. Mi u NS-u smo imali smo vožnju od kampusa, do Varadinskog mosta, pa odatle do glavne pošte, kroz Jevrejsku, pa do raskrsnice kod železničke stanice, i tu smo ih dočekali. Jako mi simpatično, sa biciklistima stigao dečak od 5 godina, vozio se s njima skroz od Beograda. Kad su stigli do nas, mališa je bio na početku kolone! (Neki drugi su stigli pre njega, ali glavna masa je bila iza dečaka.) Drago mi i što je nekoliko mojih đaka iz Novog Sada išlo vozom za Beograd, poneli bajseve, pa su onda sa njima odande išli za Novi Sad.
A baš mi je lepo i da vidim koliko nas ima forumaša upletenih u ovu priču na koji god način.
U svemu tome video i @Uninuni-a, tj. on primetio mene.
Bio je redar večeras, a ja ga ne bi prepoznao u full biciklističkoj opremi.
@Uninuni, može da kačim selfi?
A baš mi je lepo i da vidim koliko nas ima forumaša upletenih u ovu priču na koji god način.
U svemu tome video i @Uninuni-a, tj. on primetio mene.
@Uninuni, može da kačim selfi?

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Ma kaci kako da neGazu napisao:I tako, stigoše biciklisti danas iz BG-a za Novi Sad. Mi u NS-u smo imali smo vožnju od kampusa, do Varadinskog mosta, pa odatle do glavne pošte, kroz Jevrejsku, pa do raskrsnice kod železničke stanice, i tu smo ih dočekali. Jako mi simpatično, sa biciklistima stigao dečak od 5 godina, vozio se s njima skroz od Beograda. Kad su stigli do nas, mališa je bio na početku kolone! (Neki drugi su stigli pre njega, ali glavna masa je bila iza dečaka.) Drago mi i što je nekoliko mojih đaka iz Novog Sada išlo vozom za Beograd, poneli bajseve, pa su onda sa njima odande išli za Novi Sad.
U svemu tome video i [mention]Uninuni[/mention]-a, tj. on primetio mene.Bio je redar večeras, a ja ga ne bi prepoznao u full biciklističkoj opremi.
[mention]Uninuni[/mention], može da kačim selfi?

Izvini bio i juce redar i pomagao nocas oko mosta pa ne stigoh do Garaze stici. Drago mi je da sam te vidio ... i to na biciklu

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V