Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
Mislim da se to menja sve u kompletu i nije baš ni jeftino. Nađoh jedan nov na kupujem-prodajem, 70 evra.
https://www.kupujemprodajem.com/Fiat-Pu ... -oglas.htm
- Eskimko
- Pridružio se: 14 Jan 2018, 22:15
- Garaža: Citroën C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Hvala.Saša napisao: 02 Apr 2018, 22:18 Mislim da se to menja sve u kompletu i nije baš ni jeftino. Nađoh jedan nov na kupujem-prodajem, 70 evra.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne vidim da ima broj motora.superboss napisao: 02 Apr 2018, 07:20Zadnji put kada sam gledao Slovenačku saobraćajnu za auto, ona je imala mnogo više podataka nego Srb. Uključujući i broj motora.
Jedino ako nisu nešto promenili u zadnjih dve-tri godine.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
I to prave za Punta..

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
@Eskimko gde su kupljene korube i koja je cena za par?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
- Eskimko
To prave poljaci za punta. Mene je kostalo 1710 sa potarinom a kupio sam na kupindu jedino sam tamo nasao da neko prodaje ovo.
Ako treba jos neka informacija slobodno pitajte.
Ako treba jos neka informacija slobodno pitajte.
Dovoljno, hvala ti.
Nije komplikacija da se montiraju, lepo nalezu, koliko se rupa busi, da li na njima imaju vec izbusene rupe ili ih proizvoljno stavljas?
Mnogo pitanja za jedan post
Nije komplikacija da se montiraju, lepo nalezu, koliko se rupa busi, da li na njima imaju vec izbusene rupe ili ih proizvoljno stavljas?
Mnogo pitanja za jedan post

- Eskimko
Pazi sta one strane gde je rub ne busis nista tu se samo drzi. Vidis kako je kod mene uglavljeno da plastika bude iznad ruba. One su pravljenje da budu ispod ako me razumes. E ako budes montirao plastiku da bude ispod ruba onda bi morao da busis rupe u taj rub na krilu.
E ja sam postavio drugacije i busio sam sa jedne strane 2 rupe a sa druge strane 3 rupe.
E ja sam postavio drugacije i busio sam sa jedne strane 2 rupe a sa druge strane 3 rupe.
- Eskimko
Na plastici ne postoje izbusene rupe na plastici i to moras sad da busis. Znaci prvo uglavis plastiku lepo da legne i onda busis i plastiku i metal na autu. Samo moras da pazis onaj deo gde su meni srafovi vidi se ba slikama, moras da pazis da busis dole pri kraju jer malo iznad rupa gde sam busio postoji neki kanal kroz koji prolazi neki snop kablova . Ako ti nije bas jasno mogu da ti obelezim na slikama na sta mislim tacno
Ako ti nije problem, verujem da ce i druge interesovati, hvala
- Eskimko
Kad sam gitovao zadnju levu stranu kod tocka morao sam da skidam rdju i otvorio se jedan kanal koji je ofarban na slici crvenom bojom i tu ide snop kablova,znaci tu nemojte da busite. To vazi za levu stranu ali ne preporucujem da se tu busi ni desna srana jer mozda i tu postoje kablovi a i da ih nema nije dobro da se busi jer voda moze da udje kod srafa u taj kanal i onda nema gde da izadje.
Najbolje je da se busi ovde ge je ofarbano zelenom bojom tu postoji neki kao rub. Ja sam tako odradio ako neko ima neku bolju ideju neka predlozi
Najbolje je da se busi ovde ge je ofarbano zelenom bojom tu postoji neki kao rub. Ja sam tako odradio ako neko ima neku bolju ideju neka predlozi

-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Počeo da se ljušti lak sa haube. Prvo par tačaka, a onda se brzo proširilo, pa sad na haubi imam dve velike površine od kojih svaka ima 4-5 cm dužine i 2-3 cm širine. Da li se mogu da se srede samo ta mesta ili mora da se farba čitava hauba? Koliko farbanje haube košta, otprilike?
Oko 50 evra, moj savet prelepi foliju
Da li imaju negde da se kupe nove odbojne gume zadnjih opruga ili to ide samo sa oprugama? Danas se sagnem ispod da pogledam, kad ono na desnoj skroz otpala guma, a na levoj je otpala i landara unutar opruge.