Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Dobro ne 4 kg za 4 dana ali se vremenom decko bas bas nagojio.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Bez problema mogu da se ugojim 4 kg za 4 dana. Mogu i da ih skinem, ali ne kod kuće. Do sad sam uspeo tako brzo da mršavim samo na skijanju.Delija napisao:Hoce, ali ni pod razno 4 kg za 4 dana...
Tapatalk 4
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Moze svako, ali tako sto ce da "veze" vodu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Upravo tako,talozenje masti u organizmu ne moze da ide tom brzinom, cak ni kod nas problematicnih.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Drugri, potrebna mi je vasa pomoc...
Ja vec mjesecima radim na tome da smrsam i neke rezultate sam ostvario ali realno govoreci nisam zadovoljan. Za 5 mjeseci regulisane ishrane, izbacen junk food, znacajno redukovani slatkisi, ne jedem nista masno (imam masnu jetru pa i zbog toga ne smijem), ne pijem coca colu, alkohol itd., jedem mnogo povrca, ribe i sl., smrsao sam mozda 5 kila i sa tim nisam zadovoljan.
I sam ljekar mi je rekao da imam poremecen metabolizam i da moram da radim na tome da ga dovedem u normalu. Kao kljucni faktor mi je naveo potrebu da smrsam jer trenutno sam tezak nesto ispod 90kg a visok sam metar i zilet (170 cm). Idem i u teretanu, 3-4 puta sedmicno, trcim i radim vjezbe za tijelo (sklekove, trbusnjake, sklopke itd.) ali rezultati su mi slabi.
Koji su vasi predlozi, sta da radim i kako da dodjem do uspijeha? Imate li neku korisnu web stranicu/knjigu iz koje mogu nauciti vise o svemu ovome? Ima li neki program koji je pisan za ljude poput mene po kome bi mogao da radim?
Hvala vam unaprijed, svaka pomoc je dobrodosla...
Ja vec mjesecima radim na tome da smrsam i neke rezultate sam ostvario ali realno govoreci nisam zadovoljan. Za 5 mjeseci regulisane ishrane, izbacen junk food, znacajno redukovani slatkisi, ne jedem nista masno (imam masnu jetru pa i zbog toga ne smijem), ne pijem coca colu, alkohol itd., jedem mnogo povrca, ribe i sl., smrsao sam mozda 5 kila i sa tim nisam zadovoljan.
I sam ljekar mi je rekao da imam poremecen metabolizam i da moram da radim na tome da ga dovedem u normalu. Kao kljucni faktor mi je naveo potrebu da smrsam jer trenutno sam tezak nesto ispod 90kg a visok sam metar i zilet (170 cm). Idem i u teretanu, 3-4 puta sedmicno, trcim i radim vjezbe za tijelo (sklekove, trbusnjake, sklopke itd.) ali rezultati su mi slabi.
Koji su vasi predlozi, sta da radim i kako da dodjem do uspijeha? Imate li neku korisnu web stranicu/knjigu iz koje mogu nauciti vise o svemu ovome? Ima li neki program koji je pisan za ljude poput mene po kome bi mogao da radim?
Hvala vam unaprijed, svaka pomoc je dobrodosla...
odradi prvo kalkulaciju na
http://scoobysworkshop.com/calorie-calculator/
a zatim sprovedi to u delo.

http://scoobysworkshop.com/calorie-calculator/
a zatim sprovedi to u delo.

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
izbaci lebac, šećere i so
...

Boringly average, but also perfect for school run mums
Prvo izbaciš sokove, pij vodu. Zatim slatkiše, zatim hleb. Izbaci pekaru iz ishrane u potpunosti. Testenine takođe.
Ovo je već velika stvar.
Sledeće kad si gladan uveče jedi samo proteine. Kad mi je nervozan želudac umesto da stučem sendvič, drmnem Ella sir i kisele krastavce ili masline. Nekad uzmem i malo šunke, ali bez hleba. Umesto hleba, Ella.
Poslednja dva dana nisam karakter, ali opet pojedem 3x manje hleba nego nekad. Dva dana sam na ćevapima uveče, što nije baš dobro. Danas sam ih drmnuo sa kajmakom. :-D
Tapatalk Pro
Ovo je već velika stvar.
Sledeće kad si gladan uveče jedi samo proteine. Kad mi je nervozan želudac umesto da stučem sendvič, drmnem Ella sir i kisele krastavce ili masline. Nekad uzmem i malo šunke, ali bez hleba. Umesto hleba, Ella.
Poslednja dva dana nisam karakter, ali opet pojedem 3x manje hleba nego nekad. Dva dana sam na ćevapima uveče, što nije baš dobro. Danas sam ih drmnuo sa kajmakom. :-D
Tapatalk Pro
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
mozda nisam dobro koncipirao pitanje pa cu dati i pojasnjenje...
ja zbog masne jetre i poremecenog metabolizma vec 5 mjeseci imam uravnotezenu ishranu, prostor za napredak lezi jos u totalnom izbacivanju hljeba i slatkog i to mi je u planu... mene vise interesuje gdje mogu da nadjem adekvatne vjezbe, kako i koliko da vjezbam, kako da koncipiram treninge?
ja zbog masne jetre i poremecenog metabolizma vec 5 mjeseci imam uravnotezenu ishranu, prostor za napredak lezi jos u totalnom izbacivanju hljeba i slatkog i to mi je u planu... mene vise interesuje gdje mogu da nadjem adekvatne vjezbe, kako i koliko da vjezbam, kako da koncipiram treninge?
Ako ti je vec takva situacija onda je najbolje da ako vec nije nutricionista ti odradi.program ishrane, a isto.da uradis neki blagi pocetak vezbanja sa .kruznim treninzima. Ako nemas iskustva sa treninzima.onda i za to trazi program za tvoju situaciju od profesionalnog trenera
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Što se treninga tiče, brzo hodaj, trči. Neki kružni trening, zaređaj po spravama. Male kilaže, više ponavljanja, 14-15 u 2-3 serije.
Šta znači masna jetra? Probaj pij surutku.. Jabuku pre treninga, neki put zeleni čaj.
Niste mi jasni svi što imate problem s kilažom, šta će vam šećer (slatikiši) i toliko hleba, može i bez toga.
edit: ovo može da bude zanimljivo...
http://thegymlifestyle.com/ketosis-diet/
Šta znači masna jetra? Probaj pij surutku.. Jabuku pre treninga, neki put zeleni čaj.
Niste mi jasni svi što imate problem s kilažom, šta će vam šećer (slatikiši) i toliko hleba, može i bez toga.
pa ok, mnogo manje viška za skladištenje nego da si jeo neki lebac - meso, masnoće... više ti se taloži gluposti u krvnim sudovima nego na bokovimanidza napisao: Poslednja dva dana nisam karakter, ali opet pojedem 3x manje hleba nego nekad. Dva dana sam na ćevapima uveče, što nije baš dobro. Danas sam ih drmnuo sa kajmakom. :-D

edit: ovo može da bude zanimljivo...
http://thegymlifestyle.com/ketosis-diet/
In ketosis, the body is trained to RECEIVE ITS ENERGY DIRECTLY FROM FAT. The process is pure biological genius. As we increase our intake of healthy fats (avocados, nuts, omegas, salmon, flaxseed, olive oil, etc) and concurrently decrease our carbohydrate intake, the body begins to understand fat intake as its primary energy source, causing it then metabolize stored fat for future energy!!!! In essence, we’re tricking our body into treating fat as energy.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Da,to su nezasicene masti,zasicene su nezdrave.
Risto,jedi vise puta,uvek u isto vreme. Znaci 5 obroka,uvek otprilike u isto vreme,pola sata gore,dole. Izbaci slatkise skroz obavezno,testenine takodje.
Risto,jedi vise puta,uvek u isto vreme. Znaci 5 obroka,uvek otprilike u isto vreme,pola sata gore,dole. Izbaci slatkise skroz obavezno,testenine takodje.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Za jetru je i dobar lek silimarin. On vraca ast i alt u granicu.
Moje zence piji silimarin
Pravi lek
Tapatalk
Pravi lek
Tapatalk