Vredi dati malo vise para na iste,jer sam ja bavio par hiljada dinara na rukavice,dok nisam nasao Nike koje nisam menjao,a kostale me kao pola ovih ostalih na koje sam bacio pare...
Ovako nesto ima kod nas da se nabavi: https://www.google.rs/search?q=scott+gl ... 20&bih=950
Takodje imas i za vezbanje te full finger rukavice,ali ne znam gde ces kod nas da nadjes...
https://www.google.rs/search?q=full+fin ... 20&bih=950
Da li se telo oklebmesi ili ne,nema mnogo veze sa suplementima... Ako neko ima 90kg recimo misica...
Ako prestane da vezba,ako ima ubrzan metabolizam,nestace misici,nece dobiti salo,jedina je razlika sto ih je sa suplementima brze dobio,a brze nema nikakve logike da ih gubi.
Ako neko izgleda kao Brus Li,taj ni nema mnogo misica da izgubi,ali ce forma nestati.
Ako je neko bio malo vise nagruvan kao ja recimo,a uspori mu se metabolizam,ugojice se,ali ce dosta sporije i misice gubiti,a opet nema veze da li je koristio suplemente...
Ja nisam koristio nista,ali da sam koristio,za 2 godine bih izgledao kao Grcki Bog,a ne kao siledzija kako sam i izgledao

A kada se prestane vezbanje,nema razloga da se isti misici brze gube ako su steceni unosenjem suplemenata...
Hemija je druga stvar i tu ze gubi zato sto su dobijeni hormonski misici i samim time uz nedostatak istih hormona,cak i uz vezbanje,tesko je zadrzati tu vestacki dobijenu masu...
Ali sa suplementima misici rastu na isti nacin kao i bez suplemenata,samo brze,posto ima vise hranljivih materija... TO je kao da jedes vise,samo ne unosis nista stetno,nego maximalno efikasno.
Jedino je problem sto kada krenes sa suplementima i kada imas dovoljno para za sve sto ti treba(sto je retko),tesko je ograniciti se na samo skroz zdrave suplemente,pa se udje u razne suplemente koji opterecuju razne organe,ali je i to od coveka do coveka...
Nema sta vise da se ceni tu... I jedno i drugo je dobijeno vezbanjem... Vrsta vezbanja nije nista teza ili laksa na sipci nego sa tegovima,samo drugacija vrsta vezbe.
Cak je cesto teg efikasniji,posto izoluje misice,pa se manje energije rasipa... E sada,sve zavisi ko na sta cilja...