Bio sam kod Abrahama.
Najbolji deo - rezanci sa sirom, da ih jedeš kao glavno jelo.
Perkelt dobar, u kombinaciji sa rezancima još bolji. Ipak, jedna stvar sreću kvari.
U nedelju sam jeo perklet na Paliću, u Maloj gostioni i junetina je bila bolje kuvana, tj malo bolja po meni. To nisam baš očekivao, ali eto. Prilog su bili rezanci sa sirom, odnosno pavlakom i nisu ni prineti onim iz Abrahama. Doduše, besplatni su, a u Abrahamu se prilog doplaćuje (od 150 sa siorom, do 250 sa sirom i slaninom). To nije bitno na kraju, jer bih opet dao 900 dinara za Abraham izvedbu, nego 600 ili 650, koliko je u Gostioni. Bez rezanaca, nisam siguran.
Opet, može biti do mene ili njihovog dana. Ponedlejkom ne rade, pa su valjda u zagrevanju utorkom
Na stranu to što razlika između objekata evidentna, po stanju stanja stolova, sitnog inventara i sl. Gostioni prosek vadi fenomenalan konobar - zna posao i iako u totalnom haosu, svima posveti vreme, a najbitnije je što prepoznaje želje ljudi ili ih bar ubedi u nešto, tako da optimizuje svoj posao maksimalno
Bio sam i na Guljas cardi. Skembici dobri - iznad proseka, piletina prepecena. No, mini zoo vrt i druzeljubivi magarac popravljaju prosek