Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Tramvajem možda i malo peške, zašto bi to bila posebno gadna relacija?pedalaš napisao: 24 Nov 2024, 17:16
Ti ima "mečku da rodiš" ako misliš svaki radni dan da u BG ideš relaciju od železničke stanice na N.BG do Makenzijeve i nazad.
Данас, 14:02
Полиција шаље људе који траже пакете дроге дуж обале Шевенингена
Полиција је синоћ испратила људе и дуж обале код Схевенингена. Речено је да су тражили кокаин који је испливао на обалу. Неколико пакета дроге пронађено је у петак дуж обале Северног мора , већина у Схевенингену. Пакети су заједно тежили више од 350 килограма. Неколико пакета је такође опрано у суботу.
Од тада, кажу у полицији, људи долазе на плажу са циљем да пресретну нове пакете. Укључивало би двадесетак мушкараца.
Особе на предметној локацији су проверене и тражене су њихове идентификације. Један број њих је кажњен јер нису могли да покажу легитимацију. Проверене су и торбе. Нико није ухапшен.
Полиција позива све који пронађу опране пакете да одмах позову 112. Лекови могу бити фатални ако, на пример, деца или животиње дођу у контакт са њима.
Evo od petka, dve gradske rute sa prelaskom Brankovog mosta i to van saobraćajnog špica, bez neke posebne gužve ( oko 11.30 i oko 12.30 ). Oba puta prosek brzine 13 km/h. I još je to odličan prosek brzine kako zna.ljubitelj napisao: 24 Nov 2024, 20:04Tramvajem možda i malo peške, zašto bi to bila posebno gadna relacija?pedalaš napisao: 24 Nov 2024, 17:16
Ti ima "mečku da rodiš" ako misliš svaki radni dan da u BG ideš relaciju od železničke stanice na N.BG do Makenzijeve i nazad.
Samo pitam jer mi ne deluje relacija baš tako komplikovana.
U glavi sam mislio karadjordjev park, ne znam sto sam napisao vuk.pedja napisao:Eventualno Karađorđev park, sa posla, nizbrdo
TT