OK, svi ste donekle u pravu.
Sto se punjenja tice, ok je za nekoga ko ne putuje. Ako bih ja morao da kalkulisem i vozim ga 100 umesto 150, da bih imao dovoljnu autonomiju - neka hvala.
Naravno, nije za nekoga ko nema garazu ili dvoriste makar. U garazi bih ga lagano nakacio na "zajednicku" uticnicu

Salim se.
Enterijer, i meni se sa slika ucinio ne preterano kvalitetnim, ali mislim da ce to jako brzo srediti. Stalno izbacuju poboljsane verzije.
Tesla moze da bude tu negde sa potrosnjom goriva, ali je znatno jeftinije odrzavanje (nema ga?), a ne vidim da ni vek baterija moze da bude problem. Pa onaj ko kupi nov nece voziti pola miliona...
Sto se mene tice, ekoloski momenat, i to da li proizvodnja struje zagadjuje vise ili manje od fosilnih goriva... Kako da kazem... Ne zanima me.
Cinjenica da bih u nekom trenutku mogao sebi da priustim auto koji ide 0-100 za 3 sekunde i znatno je jefiniji za eksploataciju od neke E 350 CDI npr mi se jako svidja. Pritom mi se svidja i kako izgleda i koliko je zapravo igracka za velike decake sa sve ovim debilnim televizorom unutra
Dakle, jedva cekam da stigne neki kod nas i da nadjem nacin da ga probam. Sve se nadam da ce neka od firmi s kojima saradjujem da ga naruci prvom prilikom ili cu se dokopari neki test primerak...
Ugl, ako je ovako brzo Tesla stigla do ovoga, sta ce biti sledeca generacija?