Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od Xepoj87 »

Surutka je zdrava,da zdravija ne moze biti :)
Takodje potpomaze lucenje insulina,te moze dosta regulisati secer nekome sa diabetesom tip 2.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

grujicd napisao:Ova tema zaslužuje par slika da objasni MM-ove nejasne kvalifikacije :kezo:

Ljigavi mačo homo balcanicus:

Slika

Moderni metro muškarac:

Slika

I na kraju... Pobednik:

Slika

:rofl: :rofl: :rofl:
:kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Ovaj sa najnize slike nema misice vec ono sranje sto se uspricava, ulje...

Imao sam neki virus, poceo sam ponovo da treniram, prijao je odmor od nedelju dana.
Spremam se lagano za skijanje, nemogu da iscekam :)
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Taj dole je strongman,takmicar u onom nosenju kamenja od po 100kg,vuci kamiona i slicno...
Naravno da su misici,tako izgleda cista masa,sa normalnim procentom masti,bez definicije,tako izgleda snaga :)
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Heroj u pravu je Bax, to je Synthol ulje, karakterističan izgled imaju mišići s time. Petar Čelik je to ubrizgavao u tricepse jer su mu stalno zaostajali i onda je jednom pogodio venu i jedva živ ostao.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:

Post od Bax »

Moguc, mada mu je ruka odvratna, nas Kantona, je atleta za ovoga...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Kantona je fudbaler, Katona je snagator :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:

Post od Bax »

Za mene ce uvek biti Kantona :mrgreen:
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Da se pohvalim - danas sam završio prvi polumaraton u životu. Namerno kažem završio a ne istrčao pošto sam morao malo i da hodam. Ipak je prevelika razlika od 14km koliko sam najviše istrčao do 21km. Realno gledano, nisam još bio spreman za ovo, nisam ni računao da će biti nešto pre proleća ali sam pre nedelju dana saznao da se održava Savski polumaraton na NBG pa nisam mogao da odolim da se ne isprobam. Do nekog 13-tog kilometra sam se držao ali je onda naišla uzbrdica od nekih 50m (gde se onaj sporedni put za Surčin spaja sa putem na savskom nasipu, par kilometara od ostružničkog mosta). Elem, ta uzbrdica me je iscedila kao sunđer, i dok sam se dovukao do 17km nisam mogao više da trčim. Tu sam prehodao 1km, malo sam se oporavio i nastavio dalje. Morao sam da napravim još par kraćih šetačkih pauza, ali sam ipak uspeo da protrčim kroz cilj za nekih 2:35. Bio sam poslednji, sporiji i od baba i deda koje sam video u trci, ali računam da ovde dolaze ljudi koji su već trčali te distance, niko nije delovao kao početnik sem mene :mrgreen:

Inače kad sam krenuo prvih par kilometara me je ponela atfmosfera, 150 ljudi, malo brži tempo, dobra muzika, osmeh od uveta do uveta, nema ništa u životu lepšeg od trčanja. Zadnjih par kilometara - agonija, noge preteške, zubi stisnuti, šta mi je ovo trebalo, ko izmisli trčanje... :kezo:

Ipak je dobar osećaj kad se sve završilo, video sam koji su mi dometi i gledaću da se dosta bolje spremim za Beogradski polumaraton. Samo za poređenje, pre godinu dana nisam mogao da istrčim više od 2km u cugu. 5km sam prvi put u životu istrčao u aprilu, a evo 6-7 meseci kasnije stigoh i do polumaratona.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

:bravo: :bravo: :bravo:
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Meni je trcanje kao i biciklo. Teoretski svako moze da istrci maraton. Samo sto se u trcanju malo sporije napreduje sa distancama :)
Pitanje je samo koliko volje imas i koliko si spreman da treniras. Ako budes uporan u trcanju, verujem da ces trcati i maraton. Sve je to samo stvar navike, ili ti u prevodu da bolje psihicki podnosis te trenutke agonije :kezo:
Naravno vremena su ono sto nas obicne smrtnike odvaja od genetski predodredjenih za tako nesto :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Bravo Grujiću. :bravo: Samo pazi da ne preteraš.
Širim haos!
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Kasno mi kažeš, ovo je već bilo preterivanje :mrgreen:

Realno moj trenutni domet je 10-15km a da to ne bude drama, ovo je bilo dosta iznad moje trenutne forme. Da sam na početku septembra znao da će biti neki polumaraton u BG mislim da bi stigao da se bolje spremim. I ovako sam trčao celu jesen, ali je to više bilo rekreativno. Dobra stvar je što polumaraton uopšte ne mora da bude bauk, nađeš neki program i pratiš ga. Sve je to predviđeno da se postepeno napreduje u roku od par meseci i ako tako radiš verujem da na kraju opušteno istrčiš tih 21km. Bar sam tako polagano stigao do ovih kraćih distanci koje su mi pre samo godinu dana izgledale kao naučna fantastika.

Inače ovo je bio najpre polumaraton vetarana, bilo je i mladih ali je bilo i onih preko 6 banki. Tako da nije nikad kasno da se počne.

I naravno, ne pričamo o takmičarskim vremenima. Kad sam stigao do 7km sreo sam se sa prvim koji se vraćao, on je znači pretrčao 14km za to isto vreme. I još je to meni bio najbrži deo trke, posle sam se ohoho usporio.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Bolje prati program kako da uradis 20+ zgibova, nego kako da pretrcis 20+ km :P :mrgreen:

Salim se, naravno - svaka cast! :doubleup:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ja uzeo 2x2.25kg Dymatize whey iso 100 proteina,uzeo optimum opti-men 180 kapsula multivitamin, 2 kutije black mamba fat burnera. Tako da uskoro krecem u ozbiljno skidanje kila.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Odgovori