Biciklizam
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Re: Biciklizam
Misliš da pređem most na adi pa da vozim do Brankovog pa ponovo da se vraćam na NBGD?
Jel nema neki laksi način da se stigne preko NBGD?
Nisam sada na bajsu planirao sam u utorak da idem na kej. Dolazim iz pravca nasipa ulazim na nbgd i vozim prema mostu na adi.
Jel nema neki laksi način da se stigne preko NBGD?
Nisam sada na bajsu planirao sam u utorak da idem na kej. Dolazim iz pravca nasipa ulazim na nbgd i vozim prema mostu na adi.
Poslednja izmena od Sh@rance u 09 Apr 2016, 14:04, izmenjeno 1 put ukupno.
To mu je najbolje da predje novim a vrati se brankovim, osim toga na nbgd strani su razlokane one ploce pa i nije bas prijatno za voznju.
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Prvo nisi rekao sa koje si sada strane, da li ides iz pravca NBGD-a ili si dosao iz pravca Ade?Sh@rance napisao:Kako od mosta na adi da dođem do Zemunskog keja ali uz obalu? Dolazim iz pravca NBG prema mostu?
Ako si iz pravca NBGDa treba da sidjes sa biciklisticke staze (koja ide paralelno sa J. Gagarinom) pre mosta da se iskljucis sa staze te da produzis pravo dakle ne penjes se na most. to parce ti je malo zajebano jer idu kola, zatim se posle 100tinak metara iskljucis prva desno i ides tim putem sve do ispod mostova starog zeleznickog i gazele, poslle mozes da izadjes na kej i da se dovezes stazomn sve do Zemuna biciklistickom stzazom.
Poslednja izmena od BAJKER u 09 Apr 2016, 14:16, izmenjeno 2 puta ukupno.

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Biciklizam
To je varijanta gde nema lutanja, samo imaš to penjanje na novi most koje nije nešto teško sa te strane. Teže je sa druge strane, iz pravca Ade. To je sve pokriveno biciklističkom stazom. Kad se spustiš sa novog mosta kad se spustiš do nivoa ulice primetićeš da se tu uliva staza koja dolazi iz grada. Tako da na samom kraju spuštanja sa novog mosta napraviš 180 stepeni na desno i onda te staza vodi pored sajma sve do Brankovog mosta. Tu te lift diže gore, a kad ga pređeš opet skrećeš za 180;stepeni desno i tu ćeš već da vidiš kaoo stižeš do reke i keja.
Edit: uleteo Bajker sa objašnjenjem da se ne prelaze mostovi, nadam se da je očigledno da je ovo moje za varijantu sa dva mosta.
Edit: uleteo Bajker sa objašnjenjem da se ne prelaze mostovi, nadam se da je očigledno da je ovo moje za varijantu sa dva mosta.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Najbolja ti je opcija da predjes preko mosta na Adi, pa pored Sajma, na lift, preko Brankovog pa na kej. Nemas maltretiranja sa kolima.
- Sh@rance
Napisao sam da idem iz pravca NBGD, ovo što je bajker napisao ićiću tako, kada se budem vraćao ićiću preko Brankovog pa za Obrenovac.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Beograd je to, metropola.Doduše,bez metroa.

Tesla 6.1

Tesla 6.1
- Sh@rance
Ma znam ja ceo BG ali kolimanikaragva napisao:Jbt, koliko komplikovano ovo sve deluje, ja bih odustao

Jel ide neko od vas 15. maja na biciklijadu?
- Kuzmanovic
Ja izbegavam te masovne voznje, bio sam na kriticnoj masi par puta i kad sam video ko dolazi i kako se vozi batalio sam.
Inace poceo je Paris - Robuaix na Eurosportu 2, legendarna trka.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Inace poceo je Paris - Robuaix na Eurosportu 2, legendarna trka.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pametno Kuzmanoviću. I u solo vožnji ratuješ sa rupama. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Sh@rance
Ko dolazi i kako se vozi? Ja nikada do sada nisam vozio u nekoj masovnoj vožnji.
Ma koje masovne voznje, vuku se ko creva, tu je fora da se kao skrene paznja, ako ti zbog ideje(poruke), idi, ako ti je zbog voznje, nema nista od toga...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Sh@rance
Pa normalno je da se vuku kao creva kada će biti i dece tu. Ja podržavam ovakav vid manifestacije pogotovo što pokušavam da napravim isto u Obrenovcu. Nas četvoro 100% možda i više dolazi iz Obrenovca na bajsevima tako da se ne brinem za vožnju 
Ako neko sa foruma dolazi možemo da se nađemo da vozimo zajedno.

Ako neko sa foruma dolazi možemo da se nađemo da vozimo zajedno.
- Kuzmanovic
Voze oni ljudi koje sreces nedeljom na adi, koji ne gledaju gde voze, kako skrecu i kako koce. Plus kad se doda na to da se vozi na pola metra od takvih ljudi, eto recepta za nabijanje tocka u menjac, pedale i sl.Sh@rance napisao:Ko dolazi i kako se vozi? Ja nikada do sada nisam vozio u nekoj masovnoj vožnji.
Zadnji put kad sam vozio na kriticnoj masi bili su neki klinci od 15 godina obuceni u dresove od nekog biciklistickog kluba i vozili su na zadnjem tocku, pa su divljali izmedju ljudi, kocili u mestu tako da im se zadnji tocak podigne i sl.
Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk