Biciklizam

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Re: Biciklizam

Post od Sh@rance »

Misliš da pređem most na adi pa da vozim do Brankovog pa ponovo da se vraćam na NBGD?
Jel nema neki laksi način da se stigne preko NBGD?
Nisam sada na bajsu planirao sam u utorak da idem na kej. Dolazim iz pravca nasipa ulazim na nbgd i vozim prema mostu na adi.
Poslednja izmena od Sh@rance u 09 Apr 2016, 14:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

To mu je najbolje da predje novim a vrati se brankovim, osim toga na nbgd strani su razlokane one ploce pa i nije bas prijatno za voznju.

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Sh@rance napisao:Kako od mosta na adi da dođem do Zemunskog keja ali uz obalu? Dolazim iz pravca NBG prema mostu?
Prvo nisi rekao sa koje si sada strane, da li ides iz pravca NBGD-a ili si dosao iz pravca Ade?
Ako si iz pravca NBGDa treba da sidjes sa biciklisticke staze (koja ide paralelno sa J. Gagarinom) pre mosta da se iskljucis sa staze te da produzis pravo dakle ne penjes se na most. to parce ti je malo zajebano jer idu kola, zatim se posle 100tinak metara iskljucis prva desno i ides tim putem sve do ispod mostova starog zeleznickog i gazele, poslle mozes da izadjes na kej i da se dovezes stazomn sve do Zemuna biciklistickom stzazom.
Poslednja izmena od BAJKER u 09 Apr 2016, 14:16, izmenjeno 2 puta ukupno.
Slika
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Biciklizam

Post od grujicd »

To je varijanta gde nema lutanja, samo imaš to penjanje na novi most koje nije nešto teško sa te strane. Teže je sa druge strane, iz pravca Ade. To je sve pokriveno biciklističkom stazom. Kad se spustiš sa novog mosta kad se spustiš do nivoa ulice primetićeš da se tu uliva staza koja dolazi iz grada. Tako da na samom kraju spuštanja sa novog mosta napraviš 180 stepeni na desno i onda te staza vodi pored sajma sve do Brankovog mosta. Tu te lift diže gore, a kad ga pređeš opet skrećeš za 180;stepeni desno i tu ćeš već da vidiš kaoo stižeš do reke i keja.

Edit: uleteo Bajker sa objašnjenjem da se ne prelaze mostovi, nadam se da je očigledno da je ovo moje za varijantu sa dva mosta.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Najbolja ti je opcija da predjes preko mosta na Adi, pa pored Sajma, na lift, preko Brankovog pa na kej. Nemas maltretiranja sa kolima.
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Post od Sh@rance »

Napisao sam da idem iz pravca NBGD, ovo što je bajker napisao ićiću tako, kada se budem vraćao ićiću preko Brankovog pa za Obrenovac.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Jbt, koliko komplikovano ovo sve deluje, ja bih odustao :)
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Beograd je to, metropola.Doduše,bez metroa.
:kezo:

Tesla 6.1
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Post od Sh@rance »

nikaragva napisao:Jbt, koliko komplikovano ovo sve deluje, ja bih odustao :)
Ma znam ja ceo BG ali kolima :) Biciklom nikad nisam vozio kroz BG, obično sam dolazio do Ade starim obrenovačkim dalje od ade nisam išao. NIje mi problem da iz pravca NBGD dođem do mosta na adi bici stazom i dalje idem ulicom do Zemunskog keja, ali bih više voleo da vozim uz obalu. Gledam na Google earth da od brankovog do kraja keja ima staza, ispedaliraću jedan deo i ulicom, cimanje mi je da sad prelazim sa jedne obale na drugu pa ponovo da se vraćam. Vratiću se preko Brankovog da napravim krug ne volim da se vraćam istim putem.
Jel ide neko od vas 15. maja na biciklijadu?
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Ja izbegavam te masovne voznje, bio sam na kriticnoj masi par puta i kad sam video ko dolazi i kako se vozi batalio sam.

Inace poceo je Paris - Robuaix na Eurosportu 2, legendarna trka.

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Pametno Kuzmanoviću. I u solo vožnji ratuješ sa rupama. ;)

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Post od Sh@rance »

Ko dolazi i kako se vozi? Ja nikada do sada nisam vozio u nekoj masovnoj vožnji.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Ma koje masovne voznje, vuku se ko creva, tu je fora da se kao skrene paznja, ako ti zbog ideje(poruke), idi, ako ti je zbog voznje, nema nista od toga...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Post od Sh@rance »

Pa normalno je da se vuku kao creva kada će biti i dece tu. Ja podržavam ovakav vid manifestacije pogotovo što pokušavam da napravim isto u Obrenovcu. Nas četvoro 100% možda i više dolazi iz Obrenovca na bajsevima tako da se ne brinem za vožnju :)
Ako neko sa foruma dolazi možemo da se nađemo da vozimo zajedno.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Sh@rance napisao:Ko dolazi i kako se vozi? Ja nikada do sada nisam vozio u nekoj masovnoj vožnji.
Voze oni ljudi koje sreces nedeljom na adi, koji ne gledaju gde voze, kako skrecu i kako koce. Plus kad se doda na to da se vozi na pola metra od takvih ljudi, eto recepta za nabijanje tocka u menjac, pedale i sl.

Zadnji put kad sam vozio na kriticnoj masi bili su neki klinci od 15 godina obuceni u dresove od nekog biciklistickog kluba i vozili su na zadnjem tocku, pa su divljali izmedju ljudi, kocili u mestu tako da im se zadnji tocak podigne i sl.

Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk
Odgovori